Administracions

maresme

Cap de setmana intensiu d'inauguracions abans no ho prohibeixi la llei electoral

Alguns ajuntaments del Maresme esgoten els últims dies hàbils per poder presentar a la ciutadania els equipaments enllestits durant aquest mandat

Tant se val si queden rajoles per posar, llums per canviar o parets per arrebossar. Aquest cap de setmana el que mana és la data i només queden dos dies per poder fer bandera de l'obra de govern. Així que diferents ajuntaments del Maresme han coincidit a agilitar in extremis la presentació pública d'aquells equipaments que demostren la feina feta i que la modificació de la llei electoral prohibeix inaugurar més enllà de dilluns vinent. Pineda obrirà les portes diumenge amb un acte lúdic, festiu i cultural de la nova biblioteca municipal que ha costat 4,5 milions d'euros i que s'estrenarà tres anys més tard del que estava previst.

Mataró donarà el tret de sortida al centre cívic Cabot i Barba on es reubicarà, entre altres serveis, el telecentre que hi havia a la Nau Gaudí, ara seu provisional del Museu Bassat. A Premià de Dalt, es convida també avui el secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, a presentar els pisos de lloguer amb protecció oficial de la promoció de la Fàbrica.

Vilassar de Mar també viurà un cap de setmana farcit d'inauguracions de diversos equipaments. Ahir va ser el torn de Can Jorba, que serà el nou equipament per als joves del municipi. L'equipament té 300 m² distribuïts en dues plantes i diferents sales polivalents i despatxos de treball. La regidoria de Joventut concentra en aquest espai tots els serveis per informar, orientar i assessorar el jovent en temes relacionats amb l'habitatge, el treball i la formació. Per avui està previst poder inaugurar l'ampliació del nou equipament esportiu de la piscina municipal que inclou les pistes de pàdel i un centre wellness.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.