Administracions

administracions

El govern de Campdevànol defensa la retallada en el servei de neteja municipal

Les sis treballadores tindran 6,2 hores menys de jornada

L'alcalde diu que han prioritzat no haver d'acomiadar-ne cap i critica els delegats sindicals

L'equip de govern convergent de Campdevànol diu que ha escollit reduir 6,2 hores la jornada laboral per al conjunt de les sis treballadores de la neteja municipal en comptes de fer algun acomiadament. Ho ha afirmat l'alcalde, Joan Manso, envoltat de l'equip de govern. Manso ha volgut deixar clar que respecten el dret de les treballadores, ha lamentat les formes utilitzades pels delegats que les representen i ha qualificat de falsa la denúncia d'amenaces, menyspreu i coaccions. També ha negat que no hagin volgut reunir la taula de negociació. Segons ell, les treballadores van veure bé la proposta del govern i només van demanar recuperar les hores si la situació econòmica es redreçava. L'alcalde ha afirmat que van ser els delegats els qui van prendre una actitud radicalment en contra del consistori. I hi ha afegit que han buscat el consens i que la mesura és fruit de l'estudi de diverses possibilitats.

A més, ha dit que no el preocupa una denúncia a la Inspecció de Treball, perquè els serveis jurídics del consistori han certificat que no era indispensable obrir una negociació per sis treballadors dels 37 que té l'Ajuntament. També ha negat que l'ambient entre el personal sigui tens.

LA FRASE

Hem pres una decisió enormement social, mantenir sis llocs de treball, en un context generalitzat de retallades
Joan Manso

El 2014 hi haurà escola nova

La nova escola de primària Pirineus de Campdevànol entrarà en funcionament el curs 2014/2015, segons les previsions de la regidora d'Ensenyament, Montserrat Portabella. La Generalitat ha adjudicat la redacció del projecte a Mestura Arquitectes de Barcelona, que té sis mesos per tenir-lo enllestit. Després de les aprovacions inicial, provisional i definitiva, el govern català podrà formalitzar el concurs per a la construcció del centre. Portabella preveu que les obres comencin el 2013, tot i que no té cap garantia que la partida econòmica que cal s'inclogui en el pressupost de la Generalitat de l'any vinent. Segons ella, Ensenyament ha atès la petició del consistori i de la comunitat educativa de l'escola Pirineu de reunir-se amb l'equip redactor del projecte per fer-hi aportacions. Portabella diu que l'equilibri entre alumnes que pleguen i que comencen fa que no es prevegin problemes d'espai fins al 2014.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona