Administracions

L'Ajuntament de Tavernes lliura material a Protecció Civil

Aquesta secció municipal es completa amb dues motos i dos quads que milloraran el servei que s'hi presta

L'Ajuntament de Tavernes ha lliurat dos vehicles nous i dos cedits per la Policia Local a l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil.

Els vehicles els ha rebut de forma oficial el coordinador en cap, Julio Miralles, que ha estat acompanyat per diversos voluntaris.

La dotació de dos vehicles nous per al cos de voluntaris es produeix en compliment del Reglament Municipal de l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil que, específicament, preveia que la corporació municipal ha de proveir els mitjans necessaris perquè l'Agrupació Local compte amb material específic que garantisca la ràpida intervenció davant de qualsevol situació d'emergència, especialment en el camp del transport. Així, la flota de vehicles de l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil és actualment de 7 vehicles.

El servei de voluntariat de Protecció Civil de Tavernes de la Valldigna comprén el conjunt de personal voluntari i recursos materials integrats en l'Agrupació Local de Protecció Civil del municipi, i té com a finalitat canalitzar la participació dels ciutadans, lliurement i desinteressadament, dins de l'organització de la protecció civil descrita en la Llei 9/2002, de 12 de desembre, de la Generalitat, de Protecció Civil i Gestió d'Emergències de la Generalitat i en el Reglament Autonòmic.

La Protecció Civil és una organització de caràcter humanitari i altruista, que actua de manera desinteressada i solidària en benefici de les persones, els béns i el medi ambient i que desenvolupen les tasques pròpies de la protecció civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.