Administracions

Alcanyís, Tortosa i Morella volen reactivar el Consorci dels tres Reis

L'agrupació promourà festes, tradicions i sinèrgies entre els respectius territoris

Els alcaldes d'Alcanyís, Tortosa i Morella, han fet una reunió recentment, amb l'objectiu de cercar sinèrgies entre aquests municipis i avançar en la reactivació del Consorci Ruta dels Tres Reis, un organisme de promoció turística que, malgrat haver-se creat ara fa tres anys, s'havia mantingut inactiu durant bona part del temps.

Els tres representants municipals han anunciat que abans de rematar el mes de maig hi haurà una assemblea perquè aprove un pressupost per a l'exercici de 2013 i poder encarregar així les primeres accions tendents a la creació d'una nova imatge corporativa, un projecte de senyalització i un tercer de promoció mitjançant les xarxes socials i Internet.

Tots tres han manifestat la voluntat de col·laborar estretament més enllà de qüestions de promoció turística i cultural i han afegit que amb aquesta idea es pretén promocionar les ciutats a qualsevol punt d ela península Ibèrica i més enllà si és que cal.

Les festes del Sexenni de Morella, el mundial de MotoGP d'Alcanyís i la Festa del Renaixement de Tortosa, són alguns dels esdeveniments que volen aprofitar per a intensificar aquesta promoció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.