Administracions

Administracions

Envelat permanent

El consistori de Vall-llobrega instal·la una vela polivalent per a usos esportius i cívics

Farà el servei d'un pavelló tan anhelat com inviable

La crisi va arribar a Vall-llobrega abans que l'Ajuntament pogués aixecar un petit pavelló polivalent, com molts altres municipis. El projecte, tot i estar al capdavant de les llistes de prioritats dels darrers mandats de l'alcalde, Rufino Guirado (ICV-EUiA), no s'ha pogut materialitzar per falta de subvencions de la Generalitat o la Diputació. I, al final, s'ha decidit per una solució austera, un envelat que s'ha començat a muntar en els darrers dies al davant mateix de l'escola i el camp de futbol, però que no té data de desmuntatge.

Guirado destaca que la inversió ha estat mínima. S'ha formigonat la base, d'uns 1.000 metres quadrats, i s'ha negociat amb un privat per adquirir la vela “a preu de cost”. La intenció és dotar l'interior amb llums i uns serveis mínims. I l'alcalde avança que entre els usos possibles hi ha els entrenaments i “els partits dels equips de bàsquet i futbol-7, que ara han de marxar a jugar a d'altres municipis”. A més, Guirado hi afegeix que podran garantir les activitats de la festa major, els àpats populars, la castanyada i la festa del senglar, que ara eren difícils d'organitzar si feia mal temps.

“Hem d'intentar retenir el nostre jovent al poble”, sentencia l'alcalde, que explica que l'envelat pot ser una solució transitòria fins que es pugui construir el pavelló. A l'oposició, la portaveu de CiU, Marta Martí, exposa els seus “dubtes”. “Com a solució provisional, la veiem bé –assenyala–, però com a instal·lació permanent creiem que es podria haver cercat una ubicació millor, perquè és força a prop d'algunes cases.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.