Administracions

política municipal

El ple de Sant Hilari aprovarà avui l'increment de taxes

L'equip de govern de Sant Hilari Sacalm (CiU i ERC) sotmetrà al ple d'avui l'aprovació de les taxes per al 2014, que s'incrementen un 1,5%, excepte la taxa d'escombraries, que pujarà un 1,7% (corresponent a l'augment de l'IPC català). L'alcalde, Albert Santaugini, i el responsable de l'àrea d'Hisenda, Joan Garriga, van explicar que l'increment de la taxa de les escombraries és més elevat perquè és un servei deficitari. “Ens agradaria no haver d'apujar res, però hem de buscar el màxim equilibri, i hem decidit apujar-la dues dècimes més que la resta de taxes per anar-ho compensant”, va dir Garriga ahir.

D'altra banda, en el ple, que es farà a les nou del vespre, també està previst aprovar els comptes del 2012 i l'expedient d'expropiació de mutu acord d'un terreny per a l'ampliació del camp de futbol, un tema que parteix del 2008. Aquell any un mur del camp de futbol va caure i es va acordar l'expropiació d'un terreny per poder-lo arreglar. Els pagaments s'han anat fent en etapes i s'acaba de pagar ara.

En el ple també es presentaran diverses mocions: a favor de la liquiditat dels ajuntaments catalans, en suport de la vaga indefinida i de les reivindicacions dels docents de les illes Balears, pel dret a decidir, i una moció del Partit Independent de les Guilleries (PIG) per establir un protocol d'entrega de la documentació relativa a juntes de govern i decrets d'alcaldia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.