Administracions

Promoció turística

L'Ajuntament d'Arbúcies donarà 10.000 entrades per al museu La Gabella

Ha endegat una campanya de promoció turística del municipi, i repartirà les entrades en tots els espais comercials i turístics del poble

Les regidories de Turisme i Cultura de l'Ajuntament d'Arbúcies han llençat una campanya de promoció integrant els elements turístics i patrimonials. La mesura més important que portaran a terme és repartir 10.000 entrades gratuïtes al Museu Etnològic del Montseny, La Gabella, per les botigues, cases rurals, càmpings, apartaments, hotels i altres establiments comercials i turístics per tal d'oferir un al·licient suplementari als visitants del poble en l'inici de l'any.

“Som un poble de mitjana muntanya, situat al mig d'una gran vall que porta el nom del municipi, en un espai extraordinari i que, ja per si, ofereix un entorn natural i uns al·licients turístics immillorables”, subratlla l'alcalde, Pere Garriga. “Estem en ple Parc del Montseny i a tocar del Castell de Montsoriu, hi ha mil excursions per fer, tant a peu com amb bicicleta, per camins i al costat de rieres”, afegeix la regidora de Turisme, Maria Tayeda.

La campanya s'allargarà fins que s'hagin esgotat les 10.000 entrades que estan a disposició dels establiments turístics i comercials de la vila. Arbúcies té una capacitat turística de 578 places, de les quals 327 són als càmpings, 147 a cases rurals, 88 en apartaments i 16 en hotels. Dels 19 restaurants del poble, a més, un, Les Magnòlies, té una estrella Michelin. “Crec que amb aquesta promoció el museu s'insereix encara més en el teixit econòmic d'Arbúcies”, explica Jordi Tura, director del Museu Etnològic.

Un espai de referència a Catalunya

El Museu Etnològic del Montseny, La Gabella, ubicat en un edifici del segle XVII al centre d'Arbúcies, amb prop de 50.000 visitants i usuaris de serveis, és el principal centre de difusió turística i patrimonial de Catalunya. Entre els molts elements que s'hi poden trobar destaca una sala dedicada a les troballes que s'han fet al castell de Montsoriu, el millor castell gòtic de Catalunya, i especialment una gran vaixella de ceràmica del segle XVI. La primera planta està dedicada a l'evolució de les diverses formes de vida al Montseny: agrícola, forestal i oficis tradicionals. I a la segona, es mostra la industrialització de la zona i s'hi pot trobar una tartana de finals del segle XIX i un dels primers autocars, encara de fusta, fabricat a Arbúcies. En l'última reforma es va incorporar també un mur escenogràfic que reprodueix un bosc del Montseny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]