La Llagosta rep 130.692 euros de la Diputació per potenciar l'ocupació

L'Ajuntament de la Llagosta potenciarà les polítiques actives d'ocupació que ja té en marxa i posarà a disposició dels ciutadans i les empreses noves eines que ajudin a millorar el teixit productiu i la inserció laboral.

Per poder tirar endavant nous projectes, el Consistori comptarà amb una subvenció de 130.692 euros de la Diputació de Barcelona. L'any passat la subvenció total per a polítiques d'ocupació va ser de 15.500 euros. La Generalitat aportarà aquest any de 22.142 euros per posar en marxa tres plans d'ocupació. La subvenció de la Diputació de Barcelona es destinarà a un programa de reforç del Club de feina i un altre de suport al teixit productiu per potenciar l'associacionisme empresarial.

Uns 63.000 euros es destinaran a diferents projectes del Debat de ciutat. La subvenció de la Diputació també servirà per donar continuïtat al Club de feina i a l'agent d'acompanyament del servei d'ocupació.

A partir d'ara, els responsables municipals definiran les eines i els recursos concrets que es posaran en marxa per ajudar a la inserció laboral de les persones sense feina i donar suport al teixit productiu de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona