Administracions

A Beuda, els veïns opinen sobre les prioritats

La principal necessitat que té Beuda és la millora dels camins i l'habilitació d'espais de trobada, segons els resultats de l'enquesta organitzada per l'Ajuntament que s'ha distribuït entre els veïns del municipi. Les respostes de la consulta serviran a l'equip de govern (CiU, la CUP i ERC) per decidir les inversions a fer en aquest mandat.

Una de les preguntes que es formulaven es referia a les remuneracions que han de rebre els regidors del govern. La majoria dels veïns que han contestat consideren que no han de superar els 600 euros mensuals (ara cobren 120 euros, a part de dietes i desplaçaments). Per contra, molt poca gent valora de manera positiva la construcció de la variant, de la qual està pendent l'execució de la segona fase. D'altra banda, la majoria dels que han participat en la consulta preferirien que els diners que es gastaven en la participació al Festival de Música Antiga dels Pirineus anessin a parar a activitats culturals organitzades per les entitats locals.

Altres peticions reflectides en la consulta són la millora de la gestió forestal, les línies telefòniques i la carretera de Besalú, en la qual es demana que s'incorpori un carril bici. En algunes respostes hi figuren la petició d'ajudes per instal·lar sistemes d'aïllament i cobertes de les cases i la construcció de depuradores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona