Administracions

Les inversions per al 2016 a Vilablareix pugen un 62%

L'Ajuntament de Vilablareix ha aprovat el pressupost per al 2016, de 3.258.849 euros, amb un increment del 61,5% pel que fa a les inversions. El pressupost, que es va aprovar amb els vots d'ERC, en el govern,
el vot en contra de CiU i l'abstenció del PSC, preveu que les inversions passaran dels 209.000 a 338.000 euros, fet que suposarà, segons va manifestar l'alcalde de Vilablareix, David Mascort, “un augment de la despesa en polítiques de promoció econòmica, cultura i educació, que ve donat per l'impuls de l'aprenentatge de l'anglès i la formació
per a aturats, empreses i veïns”. “Com a inversions més significatives es preveu la reforma del cementiri, inversions en la millora de la mobilitat urbana per continuar creixent en carrils bici i les reformes i millores de diferents edificis municipals”, ha afegit Mascort.

El pressupost segueix també amb la reducció de l'endeutament municipal, que permetrà acabar el 2016 amb un endeutament del 35,5%: “Seguim amb la voluntat de reduir de l'endeutament i, en cinc anys, hem passat del 101,65% al 35,5% dels ingressos ordinaris”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.