Administracions

Palafrugell lliga la trama urbana amb la via verda

La trama urbana del municipi de Palafrugell ha de connectar-se millor amb la via verda que passa pel terme, molt utilitzada per caminants i ciclistes. Aquest és el sentit de l'actuació que està impulsant l'Ajuntament. Les obres de millora i creació d'aquest camí verd tenen un cost de 29.372 euros i l'execució no superarà les tres setmanes de termini.

Amb les obres ja iniciades, la intervenció vol crear un camí verd que uneixi i millori l'accés a la via verda del municipi; s'estaria, doncs, davant d'un camí segregat destinat a ser utilitzat per caminants i ciclistes.

Respecte amb l'entorn

Un cop estiguin fetes les obres s'haurà lligat una part de trama urbana amb la via verda a través d'un projecte que vol ser respectuós amb l'entorn i potenciar el territori.

El camí té una llargada d'uns 400 metres i una amplada de tres, de manera que es convertirà en un espai practicable que servirà d'accés fins a la plana de l'Aubi, lloc on fa poc temps es va iniciar el projecte dels horts de cultiu ecològic de titularitat municipal.

Aquestes obres, que finalitzaran la setmana vinent, han consistit en el rebaix i rebliment d'un espai al costat de l'avinguda d'Espanya per unir aquesta zona urbana del municipi amb la via verda que ve de Palamós, Vall-llobrega i Mont-ras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia