Urbanisme

municipal

serveis

Torelló modifica l'ús del pàrquing de l'Arxiu

Durant el dia no serà exclusiu per als veïns com s'havia pensat d'inici

El mes passat van començar les obres de reforma al carrer Sant Bartomeu, una actuació que afecta el trànsit rodat d'aquesta via i que també en suprimeix la zona d'aparcament. Per donar solució a aquest problema, l'Ajuntament va decidir que, mentre duressin les obres, l'aparcament de l'Arxiu seria d'ús exclusiu per als veïns. Amb la mesura ja en funcionament es va detectar que durant les hores d'horari laboral aquesta zona d'aparcament propera al centre no s'ocupava mai i quedaven moltes places infrautilitzades.

En les últimes setmanes, l'equip de govern s'ha reunit amb veïns i comerciants i, a través de la policia local, ha constatat que el pàrquing de l'Arxiu estava massa buit durant la majoria d'hores del dia. És per aquest motiu que s'ha decidit replantejar-ne la utilització i obrir-lo a la resta de la població.

Així doncs, des d'aquesta setmana l'aparcament –que consta d'unes 17 places per a vehicles– serà d'ús exclusiu per als veïns de les 10 de la nit a les 8 del matí. Durant la resta de la jornada es destinen les places de l'esquerra i del fons de l'aparcament a veïns i se'n creen una desena per a ús públic. Tenint en compte que el pàrquing està en plena zona de vianants, és clau per arribar als comerços propers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.