Medi ambient

medi ambient

Cel Net serà baixa en la Taula de la Qualitat de l'Aire

Critica que la pròxima sessió s'hagi traslladat a la Pobla de Mafumet

La plataforma Cel Net, que va ser una de les impulsores dels estudis sobre la qualitat de l'aire a l'entorn del polígon petroquímic nord del Tarragonès, no serà present en la pròxima sessió de la Taula de la Qualitat de l'Aire del Camp de Tarragona, que es farà la setmana vinent a la Pobla de Mafumet. La plataforma ho farà com a mesura de protesta per la decisió del govern de la Generalitat de traslladar la sessió a aquest municipi del Tarragonès, una opció que Cel Net considera “insultant”.

Des de la plataforma denuncien que l'Ajuntament de la Pobla de Mafumet és l'únic de la zona que no va donar suport a Cel Net en la seva lluita per aconseguir un estudi independent sobre la contaminació a l'entorn dels polígons. Tot i això, l'entitat sí que va anunciar que continuarà treballant en els grups de treball per garantir que els objectius de la taula es compleixen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia