Medi ambient

Millores d'eficiència energètica al centre cultural La Fàbrica de Celrà

L'Ajuntament de Celrà ha dut a terme obres de millora d'eficiència energètica a la segona planta del centre cultural La Fàbrica, ocupat per l'escola municipal d'art. La intervenció, que ha tingut un cost de més de 13.600 euros, s'ha centrat a millorar les condicions de l'envolupant tèrmic de la planta i la substitució dels vidres simples de sis mil·límetres per vidres dobles, garantint, segons el consistori, “el compliment dels criteris ambientals i d'ecoeficiència dels edificis públics regulats en el decret 21/2006”. A més, amb aquesta actuació, l'Ajuntament de Celrà ha volgut incidir en la disminució de la despesa de calefacció de l'espai, valorada en un 10% del consum actual de l'edifici.

Ajut de la Diputació

L'Ajuntament de Celrà va adjudicar les obres per un import de 13.622,79 euros. El finançament ha estat, d'una banda, una aportació de 8.634,79 euros del pressupost municipal i, de l'altra, una subvenció de la Diputació de Girona de 4.899 euros. Segons es destaca, el projecte està inclòs dins les subvencions de la campanya Del pla a l'acció 2016 de l'ens provincial gironí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia