Medi ambient

Més veïns responsables ambientalment, a Ripoll

S’incrementa el nombre de bonificats per ús de la deixalleria municipal

El nombre de contribuents de Ripoll que tenen bonificada la taxa d’escombraries 2020 per l’ús de la deixalleria municipal ha pujat a 82 persones. El creixement ha estat de 27 persones respecte a l’anterior exercici fiscal. Els beneficiaris són persones que han fet un mínim de deu usos de la deixalleria durant l’any 2019 i que han retornat la targeta degudament segellada dins el termini establert.

Les peticions per adherir-se a aquesta bonificació han estat de 156, però 74 han estat denegades, perquè no s’han retornat a l’Ajuntament o no estaven segellades amb els usos necessaris.

Aquesta bonificació suposa un estalvi de 15,45 euros de la tarifa normal, passant a pagar 139 euros en lloc dels 154,45 que preveu l’ordenança.

Tot i que el nombre de bonificats s’ha incrementat, l’Ajuntament vol que aquest nombre continuï creixent. Per això, les ordenances municipals de Ripoll preveuen diverses bonificacions per fomentar el reciclatge. Les dues més utilitzades són per una banda la de l’ús de la deixalleria municipal i per l’altra la del bon comportament de la gestió de residus. En aquest sentit des de l’Ajuntament es recorda que fins al 31 de març del 2020 es poden sol·licitar les dues bonificacions que es reflectiran en el rebut del 2021. Per altra banda des de l’Ajuntament de Ripoll també s’insisteix a tots els veïns i veïnes que utilitzin el servei de recollida d’andròmines i que no es deixi mobles i electrodomèstics al costat dels contenidors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona