Medi ambient

El termòmetre s'enfila gairebé fins als 30 graus a Barcelona ciutat

Quan encara falten tres setmanes perquè comenci l'estiu, la calor es va estendre ahir per tot Catalunya. A Barcelona, el termòmetre va arribar gairebé als 30 graus. Les temperatures més altes es van registrar al migdia a l'estació meteorològica de la Zona Universitària. Posteriorment, l'aparició de núvols va provocar un descens dels termòmetres, deixant les temperatures en nivells més habituals en aquestes dates. A les comarques barcelonines, uns altres registres destacats van ser a Sabadell, on es van arribar als 29 graus, i a Caldes de Montbui i Castellbisbal, on el termòmetre va sobrepassar els 30 graus.

La barrera dels 30°C va ser superada àmpliament en altres punts com ara Tarragona, on es van sobrepassar els 34, i l'Hospitalet de l'Infant, on es va arribar als 35°C. També va ser un dia calorós a Lleida, amb temperatures de més de 31 graus a la capital; Seròs, amb més de 33°C, i Albesa, amb 32°C.

El vent càlid va ser el causant d'aquest repunt de les temperatures a la major part de les comarques meridionals de Catalunya, especialment a la costa.

Previsió per avui

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, la previsió per avui és que les temperatures no donin treva. Pel que fa a les màximes, es mouran entre 23 i 28°C al Pirineu i el litoral, i entre 27 i 32 °C a la resta del país. Les temperatures mínimes d'avui també seran semblants a les d'ahir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona