Medi ambient

Activitats per conèixer el patrimoni natural de la Vall d’en Bas

El patrimoni natural de la Vall d’en Bas és el protagonista de les activitats d’aquesta primavera programades pel Centre de natura i cultura de Can Trona, a la Vall d’en Bas. Concretament ha organitzat un cicle de quatre sortides per a treballar l’ODS 15, que tracta de la conservació dels ecosistemes terrestres, fent especial esment en la necessitat d’aturar la destrucció dels hàbitats naturals i preservar la biodiversitat.

La primera sortida es farà el 17 d’abril de les 9 del matí a la 1 del migdia per a poder observar els ocells de la Vall d’en Bas. La mateixa activitat es tornarà a repetir el diumenge 9 de maig. Aquestes dues excursions, guiades per Fran Trabalon, estan coorganitzades amb la delegació a la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) per la qual cosa seran gratuïtes. Cal reservar enviant un correu a [email protected].

D’altra banda, l’àrea de cultura i turisme de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, ha organitzat dues sortides més per completar el cicle. Aniran a càrrec del biòleg Romero Roig. Així doncs, dissabte 8 de maig i el diumenge 16 de maig, de 10 del matí a 2 del migdia, hi haurà una sortida per aprendre a interpretar petjades, excrements, restes de menjar, caus i corriols que donin pistes dels animals que viuen al bosc i una altra per conèixer els animals invertebrats de la Vall d’en Bas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona