Medi ambient

medi ambient

Dubtes a Pals d'unir Begur amb la depuradora

L'oposició, Independents i ERC, no dóna suport al projecte de connexió

L'oposició de l'Ajuntament de Pals, Independents per Pals i ERC, no dóna suport al projecte de connexió de les aigües residuals de Begur a la depuradora de Pals, ja que podria provocar problemes al municipi davant un possible vessament. “Si hi ha un abocament en un rec secundari, els efectes físics i pràctics els patirà la gent del municipi”, va recordar el portaveu dels independents, Josep Comas, en l'aprovació del projecte, en què va decidir abstenir-se. La mateixa posició va prendre ERC. Independents i ERC es presentaran junts al 2011.

El projecte va ser aprovat per l'equip de govern (CiU i el PSC). L'alcalde, Joan Silvestre, va recordar que els tècnics municipals, com els redactors, van donar-hi el vistiplau. I va recordar que la responsabilitat de la canonada de connexió és del Consorci de la Costa Brava.

El projecte, que ja va aprovar el ple municipal de Begur, també té l'aprovació del ple de l'Ajuntament de Regencós, per on passa la canalització, ja que es troba entre Begur i Pals. El projecte té un cost de 2 milions d'euros i preveu fer un carril bici per la zona de pas de la canonada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.