Medi ambient

santa susanna

L'ACA actuarà d'urgència a la riera malmesa per l'aiguat

Assumirà el cost de neteja dels sediments de la llera i de la construcció de trams d'escullera i retirarà la protecció de cuirassa de gabions adossada al mur de la canalització que va caure

Ràpida resposta de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) davant la demanda d'ajuda de l'Ajuntament de Santa Susanna. L'aiguat del 24 de setembre va afectar de forma especial alguns trams de la riera que es van desbordar i van malmetre carrers i cases del municipi. Segons van informar ahir fonts de l'Ajuntament, l'ACA ha anunciat que actuarà d'urgència als espais malmesos i que també assumirà el cost que representa la neteja dels sediments de la llera, la construcció de diferents trams d'escullera als llocs més proclius al desbordament i la retirada de la xarxa de protecció de gabions adossada al mur de la canalització de l'últim tram que la força de l'aigua va desprendre.

L'alcalde de Santa Su-sanna, Josep Monreal (CiU), va explicar que també demanarà ajuda a la Diputació per arreglar els camins afectats per les intenses pluges. I va afegir que l'Ajuntament ha demanat a la direcció general de Protecció Civil que assumeixi el cost de l'elaboració i del pla de recuperació a la normalitat previst per la llei de protecció civil de Catalunya i que ha sol·licitat ajuts al Departament de Governació per finançar el restabliment de les infraestructures i serveis públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.