Medi ambient

Aldaia posa en marxa horts d'autoabastiment

Es tracta d'una proposta present al programa electoral del PP

L'ajuntament ha convocat els llauradors interessats per tal d'establir una direcció del conreu

Després d'haver sortejat una sèrie de parcel·les que han estat cedides per un ciutadà de forma desinteressada i que es troben situades a la vora del cinturó verd d'Aldaia formant una superfície de 10.600 metres quadrats, s'ha resolt adjudicar-les a una trentena de persones que s'hi responsabilitzen del seu conreu.

Els dipositaris, disposen a partir d'ara d'un terreny entre 180 a 230 metres quadrats, superfície que s'adequa a les demandes dels conreadors. D'aquesta manera el divendres 8 de juliol està prevista l'adjudicació i és per això que s'ha convocat a una reunió prèvia a la Casa del Tio Carmelo. a fi d'establir una direcció de conreu.

És així com els llauradors que han acceptat aquests terrenys agrícoles rebran informació sobre els conreus més adequats per a aquesta època, la forma i manera de fer-los créixer i diversos consells sobre agricultura. També rebran unes primeres nocions sobre el conreu ecològic, així com els beneficis que se'n deriven del seu desenvolupament i posterior consum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.