Medi ambient

Es declaren dos focus d'un incendi a la serra d'Espadà

Les unitats d'extinció són optimistes sobre el desenvolupament del foc que afecta els termes d'Eslida i Artana

Dos incendis declarats la vesprada de hui dijous a Eslida i Artana afecten una zona de pins per la contornada del parc natural de la serra d'Espadà, segons han informat fonts del Centre d'Emergències.

El primer dels focus s'ha detectat cap a les 16.45 h i el segon minuts després, a les 17.05 h, sense que de moment se'n coneguen les causes.

Ambdós es mantenen actius i fins a la zona s'han desplaçat sis brigades rurals d'Emergències, dues dotacions de bombers voluntaris d'Onda i dues més de Nules, i és probable que en les pròximes hores se'n mobilitzen algunes més, segons han informat a Efe responsables del Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

A més, cinc avions Airtractor i quatre helicòpters refresquen la zona amb aigua i líquids retardants.

Les condicions meteorològiques són favorables per al control d'ambdós fronts, segons ha informat el Consorci Provincial, i no hi ha previsió que canvien en les pròximes hores.

Les tasques d'extinció estan més avançades en el front d'Eslida, que podria aquesta quasi controlat, mentre que el d'Artana evoluciona sense massa virulència, han indicat les mateixes fonts.

Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia de la Generalitat investiguen sobre el terreny les possibles causes d'ambdós focs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.