Medi ambient

L'Agrupament Escolta Valldigna repobla la zona del Cambro

Esta activitat està prevista en el conveni de l'Agrupament Escolta Valldigna i l'Ajuntament de Tavernes

Aquest dissabte 28 de gener està previst que els membres de l'Agrupament Escolta Valldigna i els veïns del poble, participen en aquesta activitat anual i celebren el Dia de l'Arbre amb una jornada de replantació al voltant de la zona de l'IES la Valldigna, en la zona del Cambro.

El punt de partida dels voluntaris serà davant del centre social i per realitzar aquesta activitat, s'han demanat un centenar d'arbres, que habitualment solen ser autòctons. Els arbres són facilitats per la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la presidenta de l'Agrupament Escolta Valldigna, Ana Cordo Bono, han signat recentment un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. El document preveu la concessió d'una subvenció per al foment d'activitats i projectes de programes educatius i mediambientals d'àmbit local.

L'Agrupament Escolta Valldigna s'ocupa anualment d'un conjunt d'activitats de caràcter formatiu, educatiu i lúdic, fonamentalment dirigides a l'educació de la joventut. Entre estes, cal destacar al llarg de l'any les representacions de teatre, els cants nadalencs per a persones de la tercera edat, les activitats mediambientals amb motiu de la celebració del Dia de l'Arbre, l'organització d'un campament d'estiu per tal d'ajudar a integrar els jóvens amb problemàtiques socials o familiars, la participació en la Campanya de Neteja de la Mediterrània, a més d'altres activitats dirigides directament a ajudar els ciutadans de Tavernes,



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.