Medi ambient

Es constitueix a Paiporta el Fòrum de Participació

El Biòleg Simó Fos ha estat triat president d'aquesta plataforma ciutadana

S'ha constituït a Paiporta el Fòrum de participació ciutadana de l'Agenda 21 Local, amb l'elecció de president, vicepresident i secretari així com l'aprovació d'un reglament de funcionament.

L'assemblea que va tindre una assistència massiva, va triar com a president del Fòrum al bióleg Simó Fos. Jose Luis Pitarch i Fina Valiente van ser triats com a secretari i vicepresidenta, respectivament.

Des de diversos sectors polítics locals, entre els que s'hi troba Compromís per Paiporta, es congratulen de que “per fi l'Agenda 21 es fique en marxa” ja que “és una eina fonamental per construir des de la participació ciutadana un poble sostenible i respectuós amb el medi ambient”.

Per al grup Compromís “és imprescindible que des de l'Ajuntament es done el màxim suport a aquest Fòrum” i lamenten que “de moment l'equip de govern no ho haja demostrat, ja que no li han donat el mínim espai en el Butlletí d'Informació Municipal ni tampoc han fet cap ressenya de la constitució del Fòrum en el web municipal”.

En l'acte de constitució, el portaveu de la diputació va lliurar als membres de la mesa la guia per elaborar el Pla d'Acció Ambiental. Simó Fos va reflexionar “tot el que necessitem prové de la natura i per això hem de respectar-la” i es va comprometre a “treballar colze a colze amb totes les persones implicades per confeccionar un Pla d'Acció molt més ample”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.