Medi ambient

pla d'urgell

Destrosses a camps d'un promotor de biomassa

L'empresa fruitera Nufri de Mollerussa ha denunciat als Mossos d'Esquadra les destrosses provocades per desconeguts en camps de la seva propietat al Palau d'Anglesola i al Poal. Nufri promou la construcció d'una planta de biomassa al Palau d'Anglesola, un projecte que ha provocat un fort rebuig per part de diversos col·lectius de la comarca.

Els dos “atacs” es van registrar amb només una setmana de diferència i van consistir en l'arrencada d'uns 750 arbres plantats al costat de la tanca que envolta la finca del Palau d'Anglesola, uns terrenys on es vol construir la planta i on ara s'emmagatzemen restes vegetals per a la petita planta que ja té Nufri a Mollerussa. També hi van aparèixer pintades contra el projecte de la central energètica i part de la tanca estava trencada. Els danys es van valorar en uns 12.000 euros. Al Poal, l'empresa fruitera ha denunciat el robatori d'uns 4.000 peus de pomera, valorats en uns 5.000 euros.

Des de Nufri no volen relacionar l'oposició a la biomassa amb les destrosses, mentre que grups contraris a la planta també van criticar els actes vandàlics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona