Medi ambient

L'IES Federica Montseny de Burjassot escomet millores gràcies a un premi mediambiental

La campanya premiada fomenta la sostenibilitat en els actes socials i col·lectius del centre

L'alcalde de la vila, Jordi Sebastià ha assistit a l'acte d'inauguració de les millores realitzades a l'Institut Federica Montseny d'aquesta localitat del vessant Nord de la comarca de l'Horta, gràcies a un guardó mediambiental dirigit per la professora Pilar Beltrán.

Els 40.000 euros rebuts, s'han invertit en la instal·lació d'un aerogenerador i dues plaques solars més de les existents, que s'han sumat a la instal·lació de sensors de llum que detecten la presència humana als serveis del centre i als corredors, on no hi havia. La quantitat rebuda també ha aprofitat per instal·lar aixetes temporitzadores en totes les piques del centre, s'ha implantat zones jardinades de vegetació xerofítica mediterrània i reg per degoteig, així com un descalcificador.

Però a més d'aquestes millores, s'ha sectorialitzat la calefacció del centre a fi de fer-la servir únicament quan siga necessari i segons la orientació d eles aules i s'ha portat endavant una sèrie de campanyes de sensibilització mediambiental.

Tota aquesta millora ha estat possible gràcies al treball desenvolupa per l'alumnat de primer de Batxiller i del Cicle Formatiu de Farmàcia que, dirigits per la professora Pilar Beltran, van aconseguir el guardó esmentat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.