Medi ambient

El Bloc de Dénia denuncia l'estat de les platges

Compromís reclama major atenció de la corporació municipal perquè les platges es conserven en bon estat

Bloc - Compromís de Dénia ha tornat a traure a la palestra l'estat en el que es troben les platges del municipi, en aquest cas per la falta de neteja i de serveis de la platja de l'Almadrava.

Crespo, ha expressat el malestar dels veïns per la brutícia que s'acumula en la platja. El regidor ha manifestat que demanarà explicacions a l'equip de govern, ja que no es la primera volta que es critica aquest fet. Els llavapeus de la zona també han sigut objecte de crítica, ja que estos no funcionen.

Altra de les zones afectades per la falta de neteja, és la platja de les Albaranes, una zona molt concorreguda i amb la característica d'estar molt prop de la ciutat.

Des d'aquesta formació política que ocupa la bancada de l'oposició, demanen un major control sobre l'empresa actual que s'encarrega de la neteja de les platges, ja que segons Crespo, “l'Ajuntament hauria de fer un seguiment per evitar l'actual situació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.