Medi ambient

Compromís per Alacant denuncia l'acumulació de residus als voltants de l'Ecoparc

Acusa l'alcaldessa Sònia Castedo no ser sensible a les necessitats de la vila i mantenir la brutícia a molts punts d ela ciutat

El portaveu de Medi Ambient de Compromís per Alacant, Luis Falcó, ha denunciat que “als voltants de l'Ecoparc, situat a l'avinguda d'Elx, s'ha acumulat una gran quantitat de residus i deixalles que suposen un focus de perill i insalubritat contra el que l'Ajuntament hauria d'actuar de manera immediata”.

Falcó ha explicat que “estos residus es troben principalment a dos punts de l'antiga carretera de Torrellano, però l'acumulació de deixalles s'està fent habitual a moltes de les entrades secundàries de la ciutat, un assumpte que degrada la imatge d'Alacant i que evidència les mancances amb què comptem en matèria de neteja”.

El portaveu de Medi Ambient ha lamentat que “l'equip de Sonia Castedo base el creixement d'Alacant en convertir-la en l'abocador de tots i alhora permeta que la ciutat vaja embrutant-se més cada dia, que estiga més lletja i, sobretot més contaminada” i ha afirmat que “des de Compromís seguirem denunciant esta qüestió, que considerem prioritària per al benestar dels alacantins i alacantines”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.