Medi ambient

medi ambient

No a la MAT Selva farà una consulta popular

La plataforma No a la MAT organitzarà una consulta popular entre els veïns de Santa Coloma de Farners per conèixer la seva opinió sobre la línia de molta alta tensió. Així es va decidir en una assemblea celebrada dimecres passat a Santa Coloma.

“Mario Monti, mediador europeu per la MAT, va proposar fer una consulta popular sobre aquesta línia, que si que es va fer a la Catalunya del Nord i que aquí s'ha vetat completament”, van explicar els contraris a la MAT per justificar la necessitat de la campanya per consultar l'opinió dels ciutadans.

En paral·lel també es va aprovar una nova iniciativa de pressió i rebuig a la MAT: una campanya per tal que els usuaris es canviïn de companyia elèctrica. També s'estan organitzant altres activitats, com diversos concerts en benefici “de la lluita contra la MAT”, una gran xerrada informativa a la població i una sortida popular familiar en una part del traçat.

Finalment també es van concretar les activitats que es faran per les festes que s'organitzen les properes setmanes a diversos municipis de la comarca, com Riudarenes i Santa Coloma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.