Medi ambient

Sant Pere veu perjudicis per les obres que l'Estat ha fet a la platja

El consistori de Sant Pere Pescador manifesta que si l'Estat considera que les platges del municipi són “casa seva”, també s'han de fer responsables dels serveis a les platges i de les seves despeses. Aquesta és part de la resposta que l'ajuntament de Sant Pere Pescador fa als serveis de Costes arran dels polèmics treballs que ha fet l'Estat a les platges del municipi. Uns treballs -que segons l'alcalde, Jordi Martí, s'han realitzat sense avisar l'ajuntament, i que han consistir en restringir el trànsit motoritzat al vial d'accés entre les platges de Can Martinet i Can Nera.

Arran d'una reunió convocada amb caràcter d'urgència aquest passat dijous, el consistori reitera que el fet de tancar un camí “sense previ avís ni notificació oficial o de qualsevol altra mena” té una repercussió institucional, econòmica i mediambiental que s'ha d'avaluar. En aquest sentit, l'ajuntament demanarà formalment realitzar amb la màxima brevetat possible una visita sobre el terreny amb responsables polítics i tècnics de l'Estat i la Generalitat que permeti avaluar la repercussió de les obres realitzades pels serveis de Costes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia