Medi ambient

L'Ajuntament de Tavernes destinarà 322.000 euros a un taller d'ocupació

Es contractarà a 36 persones durant 6 mesos.

L'Ajuntament d'aquesta localitat de la comarca d ela Safor, confirma la subvenció de la Generalitat de 272.000 euros i uns altres 50.000 de l'Ajuntament per al Taller “Revalorització dels recursos turístics i naturals” que posarà el territori i el paisatge al servei del turisme.

L'actuació serà en zones i paratges naturals de Tavernes i a més es recuperaran àrees recreatives, sendes, parcs i jardins i s'oferiran serveis d'informació turística, acompanyament i divulgació dels recursos naturals.

El taller contractarà 30 alumnes, un director, tres monitors, un auxiliar administratiu i un professor de suport per a l'educació bàsica. Hi haurà les especialitats de jardineria i restauració del paisatge, educació ambiental i control i protecció del medi natural, i cadascun dels monitors serà responsable d'una especialitat.

El regidor de Foment, Josep Llácer, ha informat que el taller començarà possiblement el dia 29 o 30 de desembre amb una durada de sis mesos i les contractacions dels alumnes les farà el SERVEF i contractació del professorat la Conselleria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia