Medi ambient

Les platges de l'Ametlla de Mar es transformen en ‘smart beach'

Les platges de l'Ametlla de Mar rebran una inversió de 92.000 euros per posar en marxa la primera fase del projecte Smart Beach, que promouen l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Baix Ebre. L'actuació consistirà en la millora del servei de dutxes, que disposarà d'un sistema de control de cabal que minimitzarà el consum d'aigua i el cost mediambiental. També se senyalitzaran les platges i, en el futur, s'implantarà un sistema de connectivitat amb els serveis d'emergències. Concretament, les platges que formen part d'aquest projecte són Sant Jordi, Calafató, Pixavaques, l'Estany, l'Alguer, l'Estany Tort i cala Forn. “Impulsem aquest projecte després de consensuar-ho amb el sector turístic”, ha explicat l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí.

La millora dels serveis a les platges es finançarà amb la recaptació aconseguida per la taxa turística a les Terres de l'Ebre, que va ser de 785.000 euros. “L'Ametlla és el municipi amb més recaptació”, ha dit el president del Consell, Lluís Soler. També es farà un embarcador fluvial a Tortosa i s'adequaran els senders del GR-92 i GR-99, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia