Medi ambient

medi ambient

Medi Ambient desmantellarà la línia elèctrica del Trabucador

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha fet pública l'execució de diversos projectes al delta de l'Ebre, amb una inversió global de 600.000 euros. Un d'aquests projectes és el desmuntatge de la línia elèctrica aèria de l'istme del Trabucador, una línia de 7.800 metres de longitud amb 46 pals de formigó, 45 de fusta i 4 torres metàl·liques, que es podrà eliminar una vegada entre en funcionament la línia submarina, que s'està acabant d'instal·lar després d'anys de reivindicacions. Amb tot, la retirada de la línia aèria del Trabucador no es farà fins a la tardor per no alterar la nidificació d'ocells als espais naturals.

Medi Ambient també eliminarà la línia elèctrica a les antigues salines de Sant Antoni, on s'habilitarà un observatori paisatgístic. Serà de planta rectangular i amb vistes als quatre costats. Pel que fa a la línia elèctrica que travessa les antigues salines, passarà enterrada sota la carretera de Baladres i, posteriorment, sota la carretera de les Salines del Poblenou del Delta. La duració prevista dels treballs és de nou mesos, i les feines s'hauran de coordinar amb el titular de la línia elèctrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia