Acabar la reforma del camí de ronda del Port de la Selva costarà més d'un milió d'euros

Han adjudicat les obres de s'Arenella al Port de la Vall

L'Estat va publicar ahir al butlletí oficial l'adjudicació de les obres de millora a l'empresa Bardera, Obras Civiles y Marítimas SL, per un import d'1.123.984,15 euros (amb l'IVA inclòs). L'obra forma part del pla de millora dels camins de ronda que fa la direcció general de Costes, que pertany al Ministeri de Medi Ambient. Segons va explicar l'alcalde del Port de la Selva, Genís Pinart, aquesta és la tercera vegada que s'intervindrà en la millora del camí de ronda, ja que primer es va fer la cinquena fase, la més propera al poble, i l'any passat també es van dur a terme la primera i la segona de manera conjunta, precisament, a càrrec de la mateixa empresa. De fet, a finals de l'any passat representants del Ministeri de Medi Ambient ja van anar a inaugurar aquestes dues fases, entre el Port de la Selva i Llançà.

En total, aquest camí de ronda ha d'unir el Port de la Selva i Llançà, amb un recorregut de més de quatre quilòmetres entre les dues poblacions alt-empordaneses, tot i que el camí arribarà just fins al límit amb el terme municipal de Colera. Té un pressupost global que s'acosta als quatre milions d'euros.

Segons va concretar l'alcalde, Genís Pinart, les obres han de començar immediatament ja que estan incloses en la partida d'aquest any 2009 i està previst que puguin estar a punt per l'estiu que ve. En concret, el tram que s'ha de millorar és el que va des del càmping Port de la Vall fins al far de s'Arenella, en direcció a Llançà.

L'hostal Arola, a part

La remodelació del camí de ronda afectava l'hostal Arola, un edifici situat a l'entrada del Port de la Selva, davant del mar, però segons va explicar l'alcalde, Genís Pinart, el tros que comporta aquesta afectació s'ha separat del projecte ja que s'està pendent de les expropiacions ja que està previst que l'edificació s'hagi de tirar a terra, malgrat que el negoci encara està en funcionament i és un establiment històric a la localitat. L'hostal Arola també està afectat per l'ampliació del passeig marítim precisament fins al camí de ronda, que es va anunciar fa un any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona