Infraestructures i serveis

Talls a la C-17 per exigir més seguretat a la via

La plataforma Stop Accidents C-17 ha anunciat talls en aquesta via en un termini màxim d'un mes. D'aquesta manera es vol protestar per demanar que s'inverteixi en mesures de seguretat que evitin accidents. Encara no hi ha data concreta per a la protesta, en espera que es constitueixi aquesta entitat, que va sorgir de manera espontània a través de Facebook després de l'accident del 29 de setembre al quilòmetre 38,5, en què una jove de 29 anys va morir. Un dels membres de la plataforma, Toni Carrasco, ha explicat que el tall a la via es farà quan estiguin “més organitzats” i ja ha avançat que seria en algun punt del tram entre Figaró i Aiguafreda.

Stop Accidents C-17 disposa d'un estudi, redactat pel geòleg Josep Godallol, que alerta del perill d'esllavissades en dos punts de la carretera. Un punt és proper a l'Ajuntament de Tagamanent i l'altre és on es va produir l'accident el setembre passat.

Els usuaris d'aquesta via reclamen que “es millori al màxim la seguretat dels conductors”; en aquest sentit, aposten perquè s'arreglin els possibles errors de la carretera instal·lant, per exemple, sistemes que evitin les esllavissades. La plataforma recorda que la C-17 és un “accés importantíssim a la part central de Catalunya” per on circula molt trànsit. “S'ha de millorar sí o sí”, ha afirmat Carrasco.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona