Els passejos marítims de Calp passen a titularitat municipal

L'exclusió dels passejos marítims de la platja de la Fossa i l'Arenal del domini públic marítim terrestre i la seua reconversió en sòl de titularitat municipal, tal ci mom així s'estipulava al conveni subscrit amb l'Estat l'any 1972, és en opinió de l'alcalde Ximo Tur, un dels aspectes més transcendentals de l'Edite dictat per Costes el passat 12 de novembre.

L'Edicte, a més, accepta la pràctica totalitat de les al·legacions formulades per l'Ajuntament contra la delimitació proposada aquest estiu per a Calp. Totes les servituds tornen a fixar-se en 20 metres, en compte dels 100 que havia anunciat Costes.

La impressió de l'Ajuntament és de molta satisfacció perquè, tot i que encara resten documents definitius per arribar a la municipalitat calpina, han estat corregides les errades descobertes pels serveis tècnics municipals.

Aquesta resolució estatal, desmunta les accions que havia previst la Plataforma en Defensa del propietaris afectats consistent en alguna mobilització de protesta i a la presentació d'un document amb més de 500 signatures davant el Parlament Europeu pel que consideren un «atropello». Les accions més contundentes estaven preparades per la moment en que l'Estat espanyol havia de fer efectiva la presidència europea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.