L'Ajuntament aprova les obres de millora dels projectes inicials del FEIL

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Llagosta ha aprovat les obres de millora respecte als projectes inicials del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL). En concret, està previst realitzar reformes als carrers de la Verge de Montserrat, del Doctor Fleming i de Jaume I.

A més, també s'adequarà alguna pista esportiva a l'aire lliure. Aquest era un dels projectes que l'Ajuntament tenia previst incloure en el Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local, el nou pla d'ajuts del Govern Central als ajuntaments, però finalment s'ha pogut avançar l'obra. Les obres als carrers de la Verge de Montserrat i del Doctor Fleming ja s'estan executant, mentre que les del carrer de Jaume I començaran properament. Aquestes tres actuacions formen part de les millores introduïdes en el projecte inicial de reforma de carrers i eliminació de barreres arquitectòniques.

L'adequació de pistes esportives a l'aire lliure està vinculada a les millores del projecte de reforma del passeig del Pintor Sert. En aquest cas, està previst condicionar i ampliar les pistes que ja existeixen a la zona de la plaça d'Europa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona