El DPTOP licita les obres per a una actuació complementària a la ronda nord de Granollers

El DPTOP ha iniciat la licitació de les obres corresponents a una actuació complementària a la ronda Nord de Granollers, per un import de 200.000 euros. L'obra consistirà principalment en la pavimentació d'un espai entre la ronda, el carrer de Francesc Gimeno i la línia del ferrocarril de Portbou, al terme de les Franqueses del Vallès.

L'últim tram de la ronda Nord va entrar en servei l'abril passat, entre la rotonda de Can Mònic i la rotonda del carrer de la Indústria. En un terreny a la zona d'influència de la ronda, on actualment hi ha graves, es preveu una actuació de pavimentació, juntament amb la resta de treballs per adequar l' espai per aparcament públic. S'hi formaran 151 places d'aparcament per a turismes i 3 quedaran reservades per a minusvàlids.

Així mateix, en les tasques d'asfaltatge s'inclou la formació de vorades, rigoles blanques, guals i voreres per a vianants. També es preveu una millora del drenatge amb la formació d'embornals, així com la senyalització vertical i horitzontal, la col·locació de biones i l'adaptació de l'enllumenat existent.

Es preveu adjudicar les obres durant el primer trimestre de l'any vinent i iniciar-les durant el segon trimestre de 2010, amb una durada prevista de 3 mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.