Infraestructures i serveis

Compte enrere a la Cellera per al pavelló

L’Ajuntament aprova el projecte de reforma integral de la coberta

Els treballs estaran acabats l’abril del 2018

Tancat des del gener per deficiències estructurals en la coberta, l’Ajuntament de la Cellera de Ter ha aprovat el projecte de reforma integral de la instal·lació. D’alguna manera, comença el compte enrere perquè es torni a obrir, cosa que es preveu que sigui possible l’abril del 2018.

El ple de dimarts va aprovar el projecte de reforma elaborat per CODIestudi. La reforma preveu, entre altres coses, ignifugar el recinte, canviar la il·luminació a làmpades LED i el mur del pavelló i la impermeabilització de la recollida d’aigües plujanes entre el pati de l’escola i el pavelló. “Reforçarem les sis portalades del pavelló, però tota la resta canviarà”, diu l’alcalde, David Sarsanedas (La Cellera Acció Municipal).

L’Era Nova

Mentre el pavelló està tancat, l’Ajuntament treballa, des de fa dies, per reformar l’Era Nova, un antic magatzem de la brigada i que havien utilitzat els regants. “Serà un espai diàfan, d’uns 150 m², que permetrà que s’hi facin activitats.” El consistori destaca la feina dels ajuntaments d’Amer i Anglès, on entitats i veïns han hagut de desplaçar-se a fer esport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia