El veïnat de la barriada de sant jaume de Xàbia celebra el resultat de les obres

La reurbanització escomesa en els carrers Gabriel Miró, Foguerer i Sant Jaume, i en el tram del carrer Azorin és un dels 31 projectes que Xàbia ha fet realitat. Els treballs, que estan pràcticament acabats, han suposat una important millora en les instal·lacions i en la imatge d'aquesta zona.

Amb aquesta obra, l'Ajuntament de Xàbia ha destinat prop de 400.000 euros dels fons estatals, amb l'objectiu de renovar infraestructures molt deteriorades i obsoletes, segons ha explicat el regidor de Projectes de Ciutat, Antonio Torres.

L'actuació, realitzada per F. David S.L., una empresa local, com totes les que han executat els altres projectes, ha suposat la renovació de tots els serveis com la xarxa de sanejament, aigua potable i telefonia, i s'ha instal·lat una infraestructura que no existia fins a ara, la xarxa de pluvials.

L'enllumenat públic també s'ha millorat i s'han col·locat nous fanals, del mateix model que les del Centre Històric.

Per tota aquesta millora, els veïns van organitzar divendres passat una picadeta amb dolçaina i tabalet en el carrer Sant Jaume a la qual van assistir convidats l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, diversos regidors i els professionals que han treballat en les obres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.