Generalitat i Paeria destinen 12 MEUR al Pla de Barris del Portal de Magdalena-Noguerola

Les inversions compartides a cada barri són 11 milions d'euros al barri de la Mariola, 16 milions al Centre Històric i 12 milions d'euros en aquest tercer Pla de Barris del Portal de Magdalena-Noguerola. Aquest tercer Pla de Barris suposarà durant aquest any la instal·lació d'un nou ascensor a la plaça Sant Joan per connectar amb el Canyeret, es resoldran problemes d'estabilitat, instal·lació de jocs infantils a la plaça de la Pau, la millora del carrer Vila Antònia dins del projecte de reurbanització del barri de Noguerola i la millora del carrer Pi i Margall.

Fins a l'any 2013 es faran altres actuacions com ara la millora de la zona verda de la plaça de l'Auditori, la reforma de Rambla Ferran i Francesc Macià, el Museu de la ciutat a les Termes Romanes, l'espai Màrius Torres o la rehabilitació del centre cívic Democràcia entre altres. A part de les actuacions de caràcter social.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha explicat que aquest Pla de Barris forma part de la sisena convocatòria del Pla de Barris i que ja està a punt la setena edició. Nadal ha explicat que els plans arribaran a 140 barris de tota Catalunya.

Per altra banda, Nadal ha explicat que tot està a punt per fer el vol inaugural de l'aeroport d'Alguaire aquest diumenge des de Barcelona a Lleida, i per començar a fer els vols comercials a les quatre destinacions conegudes, començant primer per París i després s'hi afegiran Milà, Palma i Frankfurt amb les companyies aèries Vueling i Rayanair. També espera que això permeti afegir noves destinacions per aquest aeroport al futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.