El govern i l'oposició torrentina s'enfronten dialècticament per la compra de terrenys del futur hospital

El cartell que anuncia la ubicació d'aquesta nova infraestructura s'hi troba davant d'un corral de ramat i a la vorera d'un carrer sense urbanitzar.

Tot i que el cartell anunciador de l'emplaçament del futur hospital de Torrent ha estat col·locat abans de no adquirir els terrenys, ara els partits del govern i de l'oposició municipal, contraposen opinions en relació al sistema i la manera d'adquisició d'aquestos així com del sistema de gestió de la infraestructura hospitalària.

Mentre el Partit Popular que li fa de suport a l'alcaldessa, assegura que el govern municipal es troba negociant les reserves d'aprofitament per als propietaris dels terrenys de l'hospital i suma a aquesta declaració que els socialistes arriben tard en la seua sol·licitud, aquestos, manifesten que la propietat dels terrenys del futur hospital puguen fer l'esmentada concertació amb l'Ajuntament, a canvi de terreny en el Parc Central.

Els populars tiren en cara als socialistes torrentins, que la darrera vegada que es va haver de fer una infraestructura semblant, el govern del PSOE decidí anar per la via de l'expropiació «per quatre quinzets».

Per la seua banda, els socialistes torrentins proposen que l'Ajuntament tramite a la major urgència, el planejament de reparcel·lació del Parc Central-3 amb l'objecte que els propietaris de sòl on s'ha de situar l'hospital, opten per la reserva en aquest sector a canvi dels terrenys de la partida del Toll i l'Alberca.

Els nacionalistes torrentins i el seu síndic portaveu a l'Ajuntament de la vila, Vicent Beguer, assegura que el que realment importa és que s'han de pegar els passos necessaris perquè Torrent tinga un hospital, en les condicions amb que vam proposar nosaltres des de fa anys i s'hi reflexa a la campanya electoral. «Les coses han de fer-se bé i que no hi hagen perjudicats» ha afegit Beguer.

Davant d'un corral d'ovelles

PERE ROSSELL

La veritat però, és que s'ha plantat el cartell que anuncia la construcció imminent del nou hospital, que aquest cartell costa a les arques municipals 18.000 euros i que es troba situat a la vorera d'un carrer sense urbanitzar i davant un corral d'ovelles existent allà mateix. La forma amb que s'ha portat a terme la instal·lació del cartell, ha sobtat més d'un propietari dels terrenys que ha planta les orelles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.