Infraestructures i serveis

Endesa reforça la xarxa elèctrica a la Vall d’Aro

Han invertit, entre la subestació a Castell d’Aro i Platja d’Aro, un total de 126.000 euros

Endesa ha substituït fa poc el sistema de maniobra pneumàtica per l’elèctrica dels seccionadors d’alta tensió de la subestació Castell d’Aro, al Baix Empordà. Els treballs, amb una inversió de 70.000 euros aportada íntegrament per la companyia, reforcen la seguretat de la instal·lació. A més, també asseguren, de retruc, la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als prop de 50.000 clients que depenen directament del servei d’aquesta infraestructura.

Però no ha estat la sola inversió de l’elèctrica al municipi, on ja ha començat la temporada d’estiu, amb el centre de transformació de la cantonada entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i el carrer de Llevant, a Platja d’Aro, totalment renovat. En aquest cas, s’hi han destinat 56.000 euros, que fan que, entre les dues obres, es voregin els 126.000 euros.

Com ja passa amb altres posades al dia de la infraestructura dels punts de transformació, d’acord amb el pla de qualitat d’Endesa, hi han afegit uns equips d’actuació remota i un sistema de comunicacions que permetrà de telecomandar-lo, és a dir, d’accionar a distància els dispositius de maniobra de la unitat des del control central de la companyia a Barcelona. Així, s’agilita la diagnosi i localització de l’avaria i s’estalvia temps de desplaçament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia