Pyrenair connectarà Lleida amb Madrid i altres ciutats de l'Estat durant la temporada d'esquí

Faran un vol setmanal en cada sentit entre els mesos de desembre i maig

La companyia Pyrenair posarà en marxa els vols regulars el mes de desembre vinent, coincidint amb l'inici de la temporada turística d'hivern, i els mantindrà fins al final de la temporada, el mes de maig.

Per obrir boca, la companyia aragonesa realitzarà divendres un primer vol de caràcter tècnic i promocional des de Madrid fins a Alguaire. A bord viatjaran uns 40 periodistes de diferents mitjans informatius madrilenys, així com alguns passatgers habituals d'aquesta línia, que normalment té la base a l'aeroport d'Osca.

Una portaveu de Pyrenair ha explicat a El Punt que la companyia veu molt de futur en l'aeroport de Lleida com a base per als seus serveis turístics al Pirineu català i Andorra, i ha subratllat que s'amplia la capacitat d'allotjament dels seus serveis, que al Pirineu d'Osca són més limitats. La companyia ja ha establert contactes amb les estacions de Baquèira-Beret i Boí-Taüll i d'andorranes. L'objectiu final és que l'aficionat a l'esquí embarqui a l'aeroport i no se n'hagi de preocupar de res més, ni de l'equipatge ni dels esquís, fins arribar a l'hotel al costat de les pistes.

Segons aquesta portaveu, Madrid serà una de les connexions, però no l'única. També hi haurà vols des d'altres ciutats de l'Estat, una d'ells de Galícia (A Corunya o Vigo) i d'altres encara sense concretar. En tots els casos, seran connexions setmanals de divendres i diumenge en els dos sentits, com les que ja funcionen actualment a Palma i París amb la companyia Vueling i, a partir de l'abril, a Frankfurt i Milà amb Ryanair.

Els vols es faran a través de la companyia Air Nostrum, filial d'Iberia, que és amb qui Pyrenair opera els seus productes combinats aeris i turístics. La política de preus serà molt semblant a les que mantenen amb les connexions amb Osca, segons ha dit la portaveu.

La companyia aragonesa assegura que la posada en marxa dels vols regular a Alguaire no aniran en detriment dels vols que operen des d'Osca. «Són destinacions complementàries i l'aeroport de Lleida ens obre la porta a una oferta turística nova i més gran».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.