Guanya el «sí» a la rotonda a la Torre de Fontaubella i en critiquen la pregunta

Els veïns de la Torre de Fontaubella van votar majoritàriament que (56) a la construcció de la rotonda a la TV-3223 per accedir al municipi. Unes 25 persones més van votar-hi en contra i també va haver-hi un vot en blanc. No obstant això, el grup Rotonda a la Torre? No, gràcies! considerava en observar la pregunta que finalment havia redactat l'Ajuntament que no donava lloc a l'opció. La qüestió formulada va ser: «Estàs d'acord que es construeixi una rotonda per regular de manera eficaç i segura l'accés de vehicles a l'encreuament entre les carreteres de Marçà, Pradell, Colldejou i l'avinguda del Priorat?» Per a Josep Rofes, membre del grup contrari a la rotonda, la pregunta hauria d'haver deixat escollir entre «fer l'accés al poble amb una rotonda a l'avinguda del Priorat o fer l'accés amb una cruïlla a l'entrada de sempre, al Pal». La pregunta de l'Ajuntament, asseguren des de la plataforma informativa, porta implícit que l'accés al poble es canviarà i, aleshores, situar-hi la rotonda seria obligatori, segons els requisits de la Generalitat.

Tot i que la consulta no és vinculant, el grup de defensa continuarà estant alerta perquè encara queda feina per fer, ja que el projecte de construcció del traçat que ha d'enllaçar la Torre i Pradell de la Teixeta amb l'N-340 no està redactat i la Diputació, a qui pertany la carretera, no ha previst la modificació al pressupost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona