Infraestructures i serveis

L’Escala farà asfaltar uns 40 trams de carrer en el primer terç del 2019

Els treballs es duran a terme tots de cop en un mes i han estat adjudicats a l’empresa Rubau Tarrés

S’estendrà aglomerat asfàltic de 4 centímetres

L’Escala tenia previst destinar al voltant de mig milió d’euros (499.587 euros) a la millora de l’asfaltatge d’uns 40 trams de carrer del nucli urbà que tenen l’aglomerat asfàltic deteriorat. Els treballs, que ja han estat adjudicats a l’empresa Rubau Tarrés per 462.220 euros, preveuen actuacions diverses com ara fresar els laterals en tot el tram del carrer que s’hagi de reparar, així com estendre una superfície d’aglomerat asfàltic de 4 centímetres. Els treballs es faran en el primer terç de l’any 2019, i un cop iniciats es faran tots en el període d’un mes.

Estan previstes actuacions en gairebé una quarantena de trams de carrers de tota la població. Es reasfaltarà la part inicial del carrer de Gràcia, el carrer Pintor Massanet, la travessera Saguer, el carrer Enric Serra, el carrer del Mig, el passeig Lluís Albert i el passatge de la Tramuntana. També es faran treballs de reparació i manteniment als carrers del Gregal, de Llebeig, del Camí Ample, dels Recs, del Puig, al passatge de Tarragona, 51, i al primer tram del carrer dels Mallols, així com al carrer de Llierca, el passatge dels Cossis, 39, el passatge dels Cossis, 35, i els carrers Bassegoda i de la Vall d’Aran.

Ara es farà també el segon tram del carrer Galceran de Recasens, el carrer de Colom, el carrer Berenguer, el carrer de la Figuera, el carrer del Mont, el primer tram del carrer del Pirineu, tres trams diferents del carrer del Manol, el carrer del Corral d’en Romí i el passatge de l’avinguda Montgó, 140.

Així mateix, estan previstos treballs als carrers del Bosc, de la Neu, de la Muga, el segon tram del carrer del Pirineu, el carrer de Núria, el segon tram de l’avinguda de Montgó, el carrer de Trencabraços, el primer tram del carrer del Port del Rei i el carrer de la Solitud.

LA XIFRA

462.220
euros,
IVA inclòs, és el cost dels treballs, que s’han adjudicat a l’empresa Rubau Tarrés.

LA DATA

Abril 2019
Treballs.
Les obres de reasfaltatge, que ja estan adjudicades, es faran en el primer terç d’any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia