Infraestructures

L'Ametlla inaugura la piscina coberta i el centre multiesportiu, un complex de 500 metres quadrats

«Avui fem realitat un somni.» Així ho va assegurar ahir el regidor d'Esports de l'Ametlla de Mar, Joan Pere Gómez, en la inauguració de la piscina coberta municipal i el nou centre multiesportiu. Aquest complex, que ocupa una superfície d'uns 500 metres quadrats, té dues piscines, una zona de relax i una sala de màquines. En total, s'han invertit més de cinc milions d'euros en un projecte molt desitjat pels calers i caleres des de feia força temps.

Ahir, durant la inauguració, en la qual van ser presents centenars de veïns de l'Ametlla i representants de les diferents entitats esportives locals, tothom va elogiar la instal·lació. «Hem fet realitat un gran repte de la Cala», va assegurar l'alcalde, Andreu Martí, que va explicar que l'objectiu del consistori és que la zona esportiva del municipi es converteixi «en un espai de primer nivell i en un referent». Martí també va declarar que aquest complex «serà un model a seguir en solvència i gestió i un exemple de modernitat i progrés». Per la seua banda, Jordi Gaseni, representant de la secretaria general de l'Esport a les Terres de l'Ebre, va explicar que el complex dóna resposta a les necessitats esportives de l'Ametlla, tot i que també va apuntar que per impulsar la pràctica esportiva «fan falta instal·lacions com les que inaugurem avui».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.