Infraestructures i serveis

La T2 de l’aeroport del Prat reobrirà el dia 15

Tornaran totes les companyies que hi operaven de forma habitual

L’aeroport de Barcelona tornarà a obrir la terminal 2 el 15 de juny. D’aquesta manera, funcionaran les terminals T1, T2A i T2B, però la T2C es mantindrà tancada. La T2 està tancada des de l’1 de desembre passat, quan es va clausurar per segona vegada a causa de la davallada d’operacions per la crisi sanitària. Abans ja havia estat tancada per la mateixa raó entre el 26 de març –que es va declarar el primer estat d’alarma– i el 23 de juliol.

La terminal ha adaptat les seves instal·lacions a la situació operativa actual i a totes les mesures implantades per facilitar la seguretat sanitària dels passatgers. Es traslladaran a la T2 totes les companyies que habitualment hi operaven. Tots els vols de sortida a la T2 facturaran a la zona T2B. L’accés a les portes d’embarcament es farà únicament a través del filtre de seguretat de la zona T2B, mentre que les arribades es repartiran entre la T2B, per als vols estatals i Schengen, i la T2A, per als no Schengen. Les aerolínies de la T1 mantindran el seu funcionament habitual.

Les instal·lacions recuperaran el servei gratuït de llançadora entre les dues terminals. Per a l’estacionament, quedarà operatiu l’aparcament de superfície de la T2B a partir de l’1 de juny, així com el pàrquing exprés de la T2. S’han habilitat dues zones d’espera per a acompanyants a l’exterior de l’edifici, una davant de la zona d’arribades de la T2B i una altra a la T2A, ja que només es permet entrar a la terminal als passatgers amb bitllet o targeta d’embarcament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.