Infraestructures i serveis

El PSC d’Olot exigeix la fi de les obres a la C-66

El grup municipal del PSC, a l’oposició d’Olot, ha demanat a l’equip de govern (Junts) que pressioni les autoritats competents perquè es comprometin a finalitzar les obres de millora de la carretera C-66 entre Besalú, Fares i Serinyà. El portaveu socialista, Josep Guix, ha qualificat aquestes obres de nyap i ha denunciat que s’haurien d’haver enllestit a final de juny.

Ell mateix s’ha queixat de les afectacions que comporten amb les cues de trànsit que s’hi produeixen. Per això, ha exigit que, fins que no es finalitzin, s’estableixi un calendari d’actuacions que permeti als conductors saber en quins dies i a partir de quines hores s’hi realitzaran treballs que poden ocasionar aturades, retards i cues”

Guix ha remarcat que aquest és un projecte que tindrà una forta rellevància per a la Olot i la Garrotxa. “Posem de manifest el nostre desacord amb la decisió del Departament de Territori i Sostenibilitat d’aparcar el projecte de l’autovia de Besalú a Cornellà del Terri que estava previst en el pla de carreteres de Catalunya. I no només això, sinó que, tal com hem comprovat en els darrers mesos, s’està executant la construcció de tres rotondes en l’actual traçat amb una inversió total, segons fonts del mateix Departament, de 8,2 milions d’euros”, ha sentenciat el portaveu socialista a Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona