Infraestructures

trànsit

Cotlliure aposta per pacificar el trànsit posant límits de velocitat al centre

Aquests límits s'apliquen a totes les entrades de la ciutat

Al centre històric els vehicles no poden superar els 20 quilòmetres per hora

L'Ajuntament de Cotlliure ha implantat la velocitat limitada a 30 quilòmetres per hora a les entrades de la població. Amb aquesta actuació es pretén augmentar la seguretat per als vianants, incrementar el respecte dels conductors davant el passos de vianants i facilitar també la circulació a les bicicletes.

Aquestes zones de velocitat reduïda estan localitzades al carrer Balette, el pont del ferrocarril i el Pla de Forques, és a dir, a les entrades de la ciutat, tant per als vehicles que provenen de Portvendres com per als que vénen de la zona d'Argelers.

La pacificació del trànsit també inclou la conversió del nucli històric en una zona per a vianants. La mesura afecta els carrers Camille Pelletan Voramar, Saint-Vincent, el Pastor, i tots els del barri vell, al qual només poden accedir els vehicles de serveis i dels veïns de la zona.

Els canvis de trànsit a la població també inclouen la creació d'uns carrers inclosos en les anomenades “zones de trobades”, que permet la convivència “fàcil” de vehicles, vianants, vehicles i ciclistes, i en què es prioritza la seguretat d'aquests últims. En aquestes zones, els vehicles no poden superar els 20 quilòmetres per hora. És la velocitat a què es pot circular en diferents carrers de la ciutat: l'avinguda Mallol i la zona de les escoles Rond-Point.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona