Infraestructures

CiU de Reus denuncia el silenci per la paràlisi de l'estació central

El grup municipal de CiU a Reus va denunciar ahir el “silenci” de l'equip de govern municipal respecte a l'aturada de les obres de la futura estació intermodal del Camp, on només s'han fet els treballs inicials abans d'un previsible ajornament en el gros de les obres. Amb el parèntesi, i amb el fet que l'obra no s'inclou entre les rescatades per Foment, els convergents lamenten que l'Estat hagi sentenciat el territori a no tenir llest el corredor mediterrani “fins com a mínim el 2015, tres anys més tard del previst”. El portaveu, Carles Pellicer, retreu a l'alcalde de Reus, el socialista Lluís Miquel Pérez, que no hagi gosat “molestar el PSOE i Zapatero” per pressionar abans de la compareixença de Blanco d'ahir.

El ministre, per la seva banda, va haver d'encaixar també els retrets del portaveu de CiU a la comissió de Foment del Congrés, Pere Macias, en relació amb el fet que les obres d'electrificació i de col·locació de vies en tot el tram entre Vandellòs i la Secuita estiguin pendents d'adjudicar-se des de fa vuit mesos. Blanco, això sí, va tornar a reiterar l'aposta del ministeri per prioritzar la millora del transport per ferrocarril .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona